a

Hírek

2018
06.26.

Avató és alapító műhelybuli

Új helyszínen és kicsit új köntösben nyitotta meg kapuit az új műhelyünk.

Messze persze nem mentünk, néhány száz méterre vagyunk megtalálhatóak az általatok már jólismert műhelytől. Kiállítóteremmel és több új, tágas és korszerűen felszerelt munkaállomással is bővültünk. Továbbá megadatott a lehetőség az autók fedett tárolásra is.

A műhelyet természetesen egy avató bulival nyitottuk meg, ahol volt “kaja, pia, műhelyszag”, rengeteg kedves barát, ügyfél és ismerős, nem kisebb nevek tették tiszteletüket a buliban, mint a Totalcar-os Karotta, A Speedzone-s Vinyus és a Rozsdakupac-os Binci, továbbá a Rusty Rodders CC és a '50 Brothers Car Club magyarországi csapata is velünk nyomta. Az amerikai autós keménymag stilszerűen vagány autókkal és motorokkal érkezett.

A talpalávalót a Blackwater Bullfrog szolgáltatta. A zenekar rajongói klubja is eljött meghallgatni a koncertet és ők azonnal táncra is perdültek. A kaját a Rollin' Chef biztosította, a töménytelen mennyiségű fröccsöt pedig mi....


A szórakozással egyidőben, a műhely hivatalos eseménynek is otthont adott, ugyanis sor került az újonnan alapult egyesületünk a KKE (Krazy Kutters Egyesület) alapító okiratának aláírására is. A hivatalos aláírási ceremónián Gergő, Balázs, Ádám és Peti vett részt, a fotókon láthatjátok is a “történelmi” pillanatot.

A belépni vágyó tagokat szívesen fogadjuk!:)

A Rusty Rodders CC az alábbi videót készítette a bulinkról:

https://www.facebook.com/rodderscc.rusty/videos/1104067023064686/?hc_ref=ARQxP__erDUUh6JdBkNuFWQrWK52q1RKt2uDWGqbowPNxCO4x1FRN8h-jUlVs-TYfGo