a

Hírek

2017
04.20.

Meglátogatott minket John D'Agostino

A 2017-AMTS-en aratott hatalmas sikerünk mellett óriási megtiszteltetés ért minket, ugyanis tiszteletét tette műhelyünkben John D'Agostino.

"John D'Agostino, a kaliforniai Celebrity Kustoms alapítója, az 1970-es kezdet óta több, mint 50 makulátlan átépített amerikai veteránautó szülőatyja.
John D'Agostino élő legendának mondható a nyugati part autóépítőinek körében. Csaknem 47 év munkássága során nincs az a Custom díj, amit ne gyűjtött volna be, sajátos névre keresztelt autóit pedig zömében hollywoodi hírességek és gyűjtők vásárolták meg. Építéseit számos helyen látni kiállítva Kalifornia-szerte, az egyik legendás példány, az "Elvis II" Cadillac Eldorado például az Oscar-gálának is helyszínt adó Walk of Fame-en díszeleg, Los Angelesben.
D’Agostino – vagy ahogyan odakint emlegetik, „King of Kustoms” – neve nem ismeretlen az Öreg Kontinensen sem. Európa legnagyobb autótuning showja, a Tuning World Bodensee egyik hivatalos arca, emellett számos rendezvény állandó sztárvendége, az Essen Motor Show-tól a Helsinkiben megrendezésre kerülő Kustom Kulture Show-ig. Mr. D'Agostino ráadásul nem egyedül látogatja meg Budapestet, hanem elhozza magával - ahogyan ő hívja - Amerika No. 1. show promóterét, John Buck-ot is, aki az neves Autorama és a Grand National Roadster Show rendezvények első embere." - forrás: www.autoszektor.hu

Mi az AMTS-en találkoztunk vele személyesen először, amint éppen a '66 LowRider-ünkben gyönyörködött. Balázs és Ádi azonnal szóba is elegyedett vele, sokat beszélgettek és a közös szimpátia vonalán a kiállítás után meginvitálták őt a műhelyünkbe, ahol több, mint 2 órát időzött, elismerő szavakkal illetve a készülő projektgyűteményünket.

Készült rengeteg közös fotó, a hangulat fantasztikus volt és Ádiék egy soha nem felejthető élménnyel is gazdagodhattak.

A képek magukért beszélnek.

Vajon ki lájkolta a bejegyzésünket...? :)