die

Nachrichten

2016
09.26.

Chrono Classic - 2016

"A verseny névadójaként köszönthetjük a világ egyik legnagyobb kenőanyag-gyártóját, a Totalt, akik több évtizedes szakmai tapasztalatukkal is segítik rendezvényünket. Idén is a Total Chrono Classic-kal zárul az Oldtimer Szuperkupa sorozata szeptember utolsó hétvégéjén. 2016-ban immár ötödik alkalommal rajtolnak el a veteránautók Székesfehérvárról, hogy Tolna és Somogy megye útjait bejárva megérkezzenek a Balaton déli partjára a balatonlellei befutóra."

Balázs, Ádi, Peti, Gergő és még nagyon sok barát, régiúj ismerős vett részt idén a versenyen, a '71 Chevy Nova, '74 Lincoln, '69 Dodge General Lee, '68 Chevy Impala Fastback és egy '68 Chevy Impala cabrio is csapatott egyet, a többi patinás versenyző autó társaságában.

A verseny utáni kis afterba is betekinthettek...kissé hűvös volt, de a nap hétágra sütött, tehát csakis nekünk kedvezett...

A Novával egy kis gixer történt útközben, ugyanis a nagy tempóban odaverődött olajteknőből elfolyt az olaj, húzni kellett...persze nem kézzel...de egy fotó erejéig jól nézett ki - az Impalával húztuk végül :)